TOP 10 Beste Barbie spullen

Toen ik opgroeide, had Barbie het moeilijk. Ze was behoorlijk verouderd en helaas voelde het alsof ze voorbestemd was om een ​​overblijfsel uit het verleden te worden. Snel vooruit naar vandaag, de Barbies waarmee mijn dochter als kind speelde, vertegenwoordigden alle rassen, lichaamstypes en vaardigheden. Barbie is ongetwijfeld terug – en ze is groter en inclusiever dan ooit.

Het lijdt geen twijfel dat Mattel een diepe duik heeft genomen in hun kenmerkende pop en haar en haar vrienden heeft gemaakt, actueel, relevant en niet gebonden aan één onbereikbare lichaamsgrootte.

Deze verschuiving naar inclusiviteit veranderde de manier waarop zovelen van ons ten goede naar het merk kijken, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen aan haar heropleving op de speelgoedmarkt.

Tegenwoordig is Barbie-speelgoed ongelooflijk populair – en met die populariteit is er een hele wereld aan nieuw speelgoed ontstaan. Uiteraard zijn er nieuwe Barbie-poppen, maar er zijn ook nieuwe huizen, nieuwe auto’s en nieuwe speelsets die uw kinderen absoluut zullen verbazen.

Het maakt niet uit waar je kleine Barbie-fan van houdt, er is waarschijnlijk een Barbie waar ze van kunnen genieten.

Ben je op zoek naar de beste Barbie spullen van 2022 en wil jij voor je kinderen het mooiste Barbie cadeautje kopen? Bekijk dan hieronder de TOP 10 beste Barbie spullen van 2022:

1) Barbie Big City Big Dreams Speelset

Het is het busje waar ik als kind altijd van droomde. De Big City Big Dreams Barbie-speelset verandert op magische wijze in een podium waar Barbie en vrienden kunnen optreden, met stoelen, rumset, luidspreker en draaitafel, microfoons, snacks, backstage-passen en iPhone-accessoires. Bovendien kan het allemaal in het busje worden opgeborgen, wat voor ouders een stuk minder rommel maakt.

Bestel bij Bol.com

2) Barbie Medische Speelset met Barbie

Natuurlijk, na de afgelopen jaren die we hebben gehad, is een Barbie met spoedeisende zorg logisch. De hele kliniek van Dr. Barbie is klaar om patiënten griepprikken te zien geven en misschien, heel misschien, de hele zaak een beetje minder eng en een stuk interessanter te maken voor onze kinderen wanneer het hun tijd is om naar de kliniek te gaan.

Bestel bij Bol.com

3) Barbie Glitter and Go-stylinghoofd

Ik ben absoluut verliefd op dit nieuwe Barbie-speelgoed met stylinghoofd. Het volgt de “Ik volg de trends, en hopelijk scheert mijn kleine mijn hoofd niet kaal” -vibes. Dit Barbie-speelgoed wordt geleverd met een heleboel accessoires, haarborstels, kammen en stylingtools om de creatieve stroom van je kleine stylist te stimuleren.

Ook verkrijgbaar met Afro kapsel

Bestel bij Bol.com

4) Barbie Color Reveal Colour Reveal Zeemeermin assortiment

Speelgoed met kleuronthulling en verrassingsmateriaal, kinderen houden er gewoon ontzettend veel van. Met dit Barbie-speelgoed dompelt je kind zijn pop gewoon onder in een bad met warm water om haar huidskleur, oogkleur en lijfje te onthullen.

Barbie’s van kleur veranderende poppen hebben elk zeven verrassingen. Sommige poppen hebben leuke rokjes en oorbellen, andere met haaraccessoires. Waar het op neerkomt, is dat voor minder dan € 30, je kind niet alleen een pop krijgt – ze krijgen een ervaring.

Bestel bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.